Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting i dina ögon

Du

I dina ögon

Finns hoppet

Som en blå

Mystisk ocean

 

Du

Dina händer är land

För en skeppsbruten

Krossad av vågorna

 

Du

Måste jag säga

allt det andra

 

Är det inte

Alldeles klart ?




Fri vers av Neal
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-04-30 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal