Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att va med nån annan är att vara både sitt bästa o sämsta. Jag är rätt bra på båda. Men mest är jag mittemellan och vardag, men aldrig aldrig att jag ger bort mig själv.


relation

Jag är norrskenet över ditt huvud
Jag är tusen miljoner nålstick under dina naglar
Jag är grusig asfalt och smutsig snö jag är solfilm +19 minuter
Jag är under dina ögonlock och över hela kroppen
Jag är i hårbotten o petar jag är mardrömmarna och sanndrömmarna
Jag skalar nävret av dina kramiga armar gör en svepask
Jag dränker dig i kyssar över hela ansiktet över magen
dina varma ljumskar
Jag sträcker dig i spagat för att nå mig
aldrig nå mig
aldrig få mig rå mig




Fri vers (Prosapoesi) av @moder_justitia_txt
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-20 19:19



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
APPLÅDEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!
2016-02-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinneligt skön
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

@moder_justitia_txt
@moder_justitia_txt