Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mötet definierar de som går

mötet definierar de som går
vem du är när klockan slår
i en skog full med snö

svärtan i dina svordomar
finner helt andra klangbottnar
när gryningen klingat av

det finns en låda med fotografier
där det förflutna dukat under
den stod högst upp i bokhyllan

snön släpper sitt vatten
ljuset säger något annat nu
ett hjul har sina varv




Fri vers av andrasidan
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-20 20:37



Bookmark and Share


  svernbygrabben
du sätter ljuset på något viktigt här,men jag vet inte riktigt vad det är. "-ett hjul har sina varv". Förändring är mötet mellan tid och rum och en faller när en går.
2016-02-21

    ej medlem längre
tiden och naturen sida vid sida till en syntes… gillar
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan