Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland önskar jag att du var min....


Min förbjudne älskare

Åtrå
Hetta
Fuktig värme
Skälvande orgasmer
Underbart
Förbjudet
Jag tömmer dig
Till sista droppen
Vill ha mer
Fortfarande hungrig
Känner smaken av dig
Mina händer doftar du
Jag älskar hur du får mig att komma
Gång på gång
Och jag hatar när du går




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 716 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-02-20 22:37



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Verkligen igenkännande
2017-01-03

  Valter Örn VIP
Det här kan man kalla en uttömmande beskrivning ;)
Fint skriftat !
2016-02-27

  Lars E Jönsson
Jag hade låtit dej komma en gång till.
Underbar text som man kan rodna till
2016-02-21

    ej medlem längre
Sinnligt! Tycker om det mångtydiga slutet. :-)
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan