Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt mörka rum

Rummet av värme
Där jag kan hålla dig nära

Rummet av kärlek
Där jag kan vakna bredvid dig

Rummet som är öppet
Där du kan visa din själ

Rummet av kaos
Där vi grälar

Rummet av rädsla
Där vi visar våra tårar

Rummet där vi….
känner gråten
släpper rädslan
är förtroliga
vågar vara öppna
visar kärlek
visar hat

Rummet som är…..
en krigszon
samtidigt ett paradis




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-20 23:20



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbart vackert. BOKMÄRKS..
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan