Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att aldrig kunna leva fullt ut...


uppgiven till slut

hand som ingen håller
vinkar aldrig mer

mun som ingen kysser
torkar,slutar le

ögon ingen möter
slocknar utan glöd


hon ser sig om
ingen möter
blickar inåt
och kommer aldrig
mer igen




Fri vers av Myself
Läst 270 gånger
Publicerad 2004-09-16 12:04



Bookmark and Share


  Jenny*
Jag tyckte mycket om den här dikten. Min första femma på länge.
2004-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself