Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vare sig en ursäkt eller ...

... något försvar
men jämväl en förklaring
till varför det blir 
allt mindre kvar ...

Ty det hjälper ju föga
hur mycket vi sköter vår ekonomi, 
gnetar och spar
när vi lever i en nation
där de ledande krafterna
på alla nivåer
oavsett vilket parti ...

... ser om sitt hus
och sina egna intressen
som om deras tro på framtiden
sedan länge växlats in
mot ett perspektiv 
som närmast kan liknas med en dystopi ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-21 20:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra brandfackla om dagsläget...
2016-02-22

    ej medlem längre
Fint hur du kopplar brist på tro/tillit till girighet och självcentrering. Rädsla verkar vara grunden till allt ont!
2016-02-21

    Sefarge VIP
Sparbankerna tid är förbi
När skall den komma åter?
Nu levs på låneräntor
intäkterna
Är redan beräknade och
Inplanerade i börsanalysen.
Alla lånar av alla(de som är betrodda)
När skall sparandet komma åter?
Din "viktiga "text ger frågor
In i framtiden. ..
Tack!
2016-02-21

  RitaBrunner
De som redan har mycket vill ha mer och först och främst se över sitt eget hus har ju varit en ledstrof för våra folkvalda under dom senaste 20 åren. Varför i all sin dar skulle de vilja ändra på ett vinnande koncept???
Väl talat!
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP