Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Enda Vän

jag har känt henne ett tag
hon finns överallt
hon förtär mig

hon lever bland skuggorna
hon är skuggorna
hon är mörker
det total uppslukande mörkret

hon har mig fast
nedtryckt
långt ner
i avgrunden

jag är ingenting
när jag är med henne
när hon är med mig
inom mig
håller hon mig så hårt
kelar med mig
nätterna igenom

hon är alltid där
väntandes
låter mig inte få sova


jag har känt henne ett tag
och hon kommer inte låta mig gå
som en demon
inuti
kallar hon på mig
sötaktigt kärleksfullt
och då,
då kan jag inte släppa henne

hon är så trevlig
så snäll vid mig
så snäll

mörkret inuti
min Enda Vän

 

 

© Februari 2016

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-02-22 20:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör..
2016-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra skrivet om mörker, som finns inuti och vill ta överhanden.
2016-02-23

  Erik Gefvert
hon låter som någon jag känner

applåder!
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP