Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgongräs


Du rös av stråna
i det daggfriska gräset
mellan tårna




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 784 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-30 23:02



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Känner känslan när jag stiger ut i gräset en daggvåt sommar morgon.

Eva
2009-03-12

  Agnes
Saknar den inte en stavelse i sista raden? (5-7-5)
Förslagsvis: "mellan dina tår"... blir 5
I övrigt en snygg haiku, fint sammanhållen.
2006-05-13

  Josi
FINT!
2006-05-12

  Carola Jeryd
Kanonbra!
Jag kan känna stråna tydligt
Ryser...
2006-05-01

  Paulina LH VIP
Tydligt. Känner igen. :)
2006-04-30

  * Ammi *
alldeles perfekt!
2006-04-30

  Cris
som jag stack dit
när du var upptagen
av molnens färd
i vår atmosfär
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP