Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har ett pris

Jag håller igen
Vågar inte
Öppnar dörren och stänger den igen
Fort innan åskådarna ser
Vem vill se på en som gråter?
Hit men inte längre
Jag håller min arm ute
Duckar och skyddar mig själv
Makten darrar av rädsla
Mörkret har fallit
Där är allt tillåtet
Jag svarar inte när det ringer
Förnedringen har ett pris
Jag dansar i svart när ingen ser
Om jag släppte in er var skulle vi då gå?
Om jag blev er beskyddare skulle ni bli min då?





Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-23 13:04



Bookmark and Share


  Natten24
riktigt bra!!
2017-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat, livet är inte bara glädje!
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper