Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simma

Hjärtat bankar
Huvudet bankar
Du borde inte finnas
Du borde inte leva
Allt är verkligt
Stänger in dig
Paranoian är ständigt bakom dig
Snart kommer dem
hämtar dig och spärrar in dig
Du är galen
En fara för samhället
Du gör skada
Ingen älskar dig, varför fattar du aldrig det?
Alla hatar dig
Du är oduglig som människa
Varför är du ens född?
Alla viskar om dig bakom din rygg
Alla avskyr dig
Ingen vill vara med dig
Du får precis vad du förtjänar

Du är inte tankar säger dem till dig
Du fattar det och svarar:
"Vad ska skulle du själv göra om en våg så kraftig av mörker slår över dig?"
Då är det inte så lätt att höra "du är inte dina tankar"

Men som allt annat går saker också över
Havet består inte endast av vågor
Havet kan vara stilla
Havet kan vara alldeles turkost
Havet kan blänka och skimra
Så du fortsätter att simma




Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-30 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper