Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är grönskan och leken

Med värmen drar du undan mitt täcke
Jag har vilat och längtat
Energi och sol
Ljuset, luften och lusten
Drivet och vinden,
du har mig tillbaka
Jag sträcker på mig
Jag börjar leva
Kysst och värmd
Du lockar fram barnet i mig
Jag är grönskan och leken




Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 401 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-28 20:55



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Livgivande läsning...om hopp och ljus,värme och liv!
2018-12-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
en härlig återlivning till livet och livsglädjen
2018-04-02

    Torparn
Den här texten påminner mig om när jag var barn och åt rabarber. Det var äckligt men ändå gott.
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper