Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I henne gror ett barn

Hennes sjukdom så orättvis och totalt hjärtlös
Vem i hela världen kan tro på att godhet finns?
Hennes sjukdom så plötslig och oförlåtlig och i henne gror ett barn
Ett barn som endast har några dagar kvar till födsel
Ett barn som finns att rädda
Hennes mage skars upp och ut kom hennes dotter
Hennes dotter Liv
Därefter slutade moderns hjärta att slå och kvar lämnades hennes själ
Hennes dotter som hon länge drömt om skulle inte få en mor
Men hon skulle få en far och morföräldrar som tillsammans skulle ge henne så mycket kärlek
Och ännu mer kärlek
Hennes mor skulle inte vara närvarande men så fort Liv sökte tröst tittade hon upp mot himmelen och fick svar om att aldrig känna sig bortglömd eller ensam




Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 436 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-10 20:47



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En underbar överlevnadshistoria - vackert skrivet om livets mjuka i dess hårhet.
2020-02-15

  Ola Rydberg
Sorgligt vackert
2020-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper