Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tennstopet


Målningarna i taket krackelerar,
när hjortens huvud böjer sig.

Kråkan i lönnen utanför bevakar.

En ljuslåga flämtar,
i skenet av vår genialitet.

Vi slår våra huvuden ihop,
i konspirationsteorier.

Om vad som komma skall.

Poeterna och författarna,
leker tafatt med orden.

Formen är klar,
den är perfekt.

Vi har pennan som vapen.

Denna vindpinade kväll,
i svunna tiders sällskap.




Fri vers av Glöden VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-10 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP