Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden ligger framför mig.

Jag vet att det kommer sluta göra ont en dag.
Att mitt hjärta på något mirakulöst vis kommer att läka med tiden.
Att jag en kväll kommer inse att det gått en hel dag, vecka, månad utan att jag tänkt på honom.
Men idag. Idag hjälper inte tiden ett dugg.
För tiden ligger i framför mig men idag, här och nu gör det bara ondare än någonting annat jag har upplevt.




Fri vers av lialv
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-23 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lialv