Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom rosenspaljen

Sidenlakan
Persikohud
ständig bejakan
nattlig skrud

I spetsar och linnen
tränger in i sinnen
lockar så tätt och väldigt nära
kinder så rosiga, varma, så skära

I de tysta och dova
allt annat än sova
så vackert och genuint
så nära, och så fint



Bakom rosenspaljen





Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-24 02:34



Bookmark and Share


  mike irow
säregen!1!
gratis!!!!!!!!
2016-02-25

  nicol neli
jätte vacker stil o form o innehåll
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP