Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Varanasi


Den trebenta hunden

Tre tassar

uppför gråstenens trappor

 

två ögon

som gömt natten

 

ett hjärta

som slår takten

 

när ljuset föds

över gryningens flod




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-24 08:30



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Nu har jag läst den så många gånger att jag kan den utantill och det blir något magiskt över den där den stilla tassar fram från mörker till ljus i hjärtslag över Ganges och jag tycker den är fan så bra.
2016-04-11

  Minkki VIP
en ögonblicksbild i ord, tydlig nog utan foto
2016-02-24

  lodjuret/seglare VIP
Texten är mysig men bilden är blek. Eller så kräver den speciella glas.
2016-02-24

    ej medlem längre
Härlig poesi!
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP