Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klokheten kommer med åren

När jag var ung låg hela livet framför mej
jag visste inte vad som skulle komma
det var som ett blankt papper med hemliga drömmar

Nu när jag är äldre har jag facit
men det blev inte som mina drömmar
nu vet jag inte om jag har tiden
att hinna med mina drömmar
för nu efter ett helt liv
vet jag vad jag vill




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-24 08:45



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Historien påminner mig om vad jag alltid säger:
"Livet blev inte som jag planerade det. Istället blev det helt perfekt."
2016-03-04

    ej medlem längre
Fin reflektion ibland får man nog bara följa små drömmar som är uppnåeliga efter ens förmåga
Mvh annokas

2016-02-24

  lodjuret/seglare VIP
En liten läsare här bor i staden, den har sitt liv i mellan bladen, ser i teer mest hela dagen, semlor o bakverk av full då magen, är för förvirrad o hålla sig till vaden.
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson