Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den här dagen är allt vi har

(3) Facebook

 
den här dagen är allt vi har
varje sekund i tillåtandet räknas
modet att inte luras
till omöjlig inbromsning
evigheten är några ivriga sekunder
av märkligt närvara
 
solen lade sig som en mors hand
över den frusna marken
någon hänger tvätt som stelnar
det är en konstant tillblivelse
vi får bevittna
några dagar vilka som helst
 

 




Fri vers av andrasidan
Läst 427 gånger
Publicerad 2016-02-24 10:06



Bookmark and Share


  andrasidan
jag kan bara skriva om det jag känner till
2016-02-24

  Larz Gustafsson VIP
För mig är det:
"Allt detta OCH himlen därtill!"
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan