Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi behövs överallt!


#worldtour

Kör mig vart som helst
Jag behövs överallt
eller förresten
släpp av mig här

Jag törs inte fara så långt

Kör mig vart som helst
fast bara halvvägs
eller förresten
släpp av mig här

Jag törs inte fara så långt

Kör mig vart som helst
ett litet varv runt kvarteret iallafall
eller förresten

vaffan

Ro hit bilnycklarna!

Jag o några polare måste dra

på världsturné




Fri vers (Fri form) av @moder_justitia_txt
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-24 12:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ni bör få bilnycklarna, samt få köra var ni vill, överallt, alltid
2016-07-28

  Staffan Nilsson
Roligt och snyggt om feghet och övermod
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

@moder_justitia_txt
@moder_justitia_txt