Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen

Lidandet är inte kul
man kan bli bitter och ful

Offermentaliteten är ett dilemma
att få andra att stå till svars för
att du själv inte har många getter hemma

För din dumhet är obetalbar kan jag se
Men att råda dig är ingen idé

För hela tiden ska du skylla på någon annan
när du själv gör valen
Det är du som gör dig själv galen




Fri vers av Spirit
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-05-01 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit