Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undertecknat, din medmänniska.


Om jag kunde.
Så skulle jag.
Men så är det ej.

Minnet sviker mig.
För jag minns.
Alltför väl.

Varför jag.
Älskar dig.

Kärleken.
Inklusive.
Medmänskligheten.

Det plågar mig.
Som surrande bin.
Förb.....#!%*

Tro mig.

Jag är starkt allergisk.
Mot folkidioti och skvaller.

Det ger mig.
Svår reaktion.
Ibland.
Mundiarré.
För helvete.

(MEN..)

Även jag är medmänsklig.

(..TÄNKA SIG!)

En rättfram.
Frispråkig.
Person.

Kanske rent av.
En folkperson.
Som inte alltid.
Tänker först.

Jag kan säga.
Förlåt.

Om det behövs.

(Kärleken är störst.)

Så jag bör väl nämna.
Att du är ej ensam.
Om att inte kunna glömma.

Undertecknat/

Din.
Medmänniska.
(Folkperson.)

PS. Jag vill ha dig här. För en kram av dig är nog det enda som kan bota det här. Ja, jag vet..jag har anammat min familjs motto: "Vem bryr sig?"

DS: Funkar jävligt för det mesta bra, ha, ha.





























Fri vers av Miah Michele Wirén
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-25 01:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så stark, äkta och sårbar text!! Tycker mycket om den! "Funkar jävligt för det mesta bra,.... Ja jävligt haha. En dikt som inte andas ett uns av oberörbarhet! Tack!!
2016-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén