Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av dig mer levande



Minnet av dig

mer levande

än du någonsin var

Inatt

ser jag dig

som du ville bli sedd

Ensam

på järnsadel genom

det avlånga landet

du älskade och jag gråter inte

det vore inte rätt

Jag bara undrar om du kom fram

Hur ditt mottagande framstod

i skrift









Fri vers (Fri form) av marc
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-25 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marc
marc