Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även en vingklippt fågel bär en längtan

 

Så nära...

nästan framme

just så att en liten vind

hann smeka hennes kind

en smak av frihet

men inte mer

 

 

"Min lilla vackra fågel blå

du trodde på Honom så

att Han var den 

som kunde älska dig

trots dina trasiga vingar"

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-26 22:19



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Åå! Vackert skör och varnande text!
Blå oskyldigt blå! Ingen att lita på,ännu en gång..........
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP