Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
leda och det tär tämligen på oss människor även om det är allt detta som gör livet värt att leva


hjärtat framför allt

det handlar oftast om känslor antingen de
vidgas eller trängs i tunnlar
handlar det om känslor (allt) handlar om
känslor- att frammana en känsla, slå ned
en, slita tag i en annan och trycka den tätt
intill för vi hör ihop men inte alltid de ljuger
de djävlarna rycker fel använder oss
i lekar och i spel




Fri vers av yret
Läst 283 gånger
Publicerad 2016-02-27 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yret
yret