Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen kommer om natten


seende urseende

när jag sover
kort och koncist
vrider mig trots allt i trots
mot tyngden som inte är
din mot tyngden som inte är
någons

vaknar hon till liv inuti skapar bilder
av dina ögon strålning slår ut känslan;
(precissionsplaceras dina fjäderläppar
verkligen på min hals?) fladder i mina
ögon det rycker och det är skönt att
ha dig så nära

i natten

trots igen
för jag vill inte vakna av saknad
för något jag inte har och något
jag heller aldrig kommer få jag
vill inte vakna just den sekunden

utan dig




Fri vers av yret
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-27 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yret
yret