Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt har jag haft insatt ör flera år sedan, men här efterkommer jag en önskan från en av mina fina poetv'änner och sätter in den igen


Under snön





Under smutsig snö
och blänkande isfläckar
bor redan våren

som ett växande skimmer
under det gråvita täcket

Himlens oändliga härlighet
bor redan i mig

du anar den inte
men

under täcket av ofullkomlighet

porlar själva Livets
källåder




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 405 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-28 17:02



Bookmark and Share


  H.C.B
Jättebra, påminner nästan om min "Asfall" där jag hyllar dem nattliga bevisen.
2016-08-13

  anits VIP
Mycket vackert skaldat!
2016-04-04

  Ninananonia VIP
Vackert
2016-03-29

  Larz Gustafsson VIP
Men där finns även det som slöa hundägare vägrat plocka upp.
2016-03-19

  Marja Granqvist VIP
Väldigt vackert och en fin liknelse!
2016-03-06

    Annika J
En underbar dikt. Du tolkar fint vad en människa är i Kristus.
2016-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Den var värd att läsa...mycket fint...
2016-03-02

  Goraxy 89 Orion VIP
VACKERT TACK !
2016-02-29

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin
2016-02-28

  stig wikman
WOW!
Så underbart .
Men så är det ju skrivet
utav en av mina favos
här på poeter.

KRAM FRÅN STIG.
2016-02-28

  Anya VIP
Vilken fin utstrålning texten har. Hopp och förtröstan. Vacker bild till.
2016-02-28

  Maria Sundelin VIP
Fin och full av energi
Kramar
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius