Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst gör mig fortfarande så svag

 

Om du nu inte längre tror
på kärleken

släpp mig då fri

Kapa alla vackra band
och stäng din dörr

för ALLTID

Lämna mig
och vänd aldrig någonsin om

ALDRIG

Det är så svårt...

men låt mig bara vara
för min egen skull
så även om jag bönar och ber
utan att vilja förstå

LÅT MIG VARA

Hör inte av dig
bara för att du vill veta
hur jag har det
eller för att säga hej
på vägen hem mitt i natten

 

GE MIG BARA TID

 

Tid att slicka mina sår
försöka hela och finna mig själv
för att vilja gå vidare

 

 

"Släck obarmhärtigt hoppets sista låga

låt mig inte längre tro

att du är Mannen jag får längta"

 

 

Snälla, släpp mig fri...




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2016-02-28 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP