Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att du är fyller min värld med kärlek

under himlen jag ser dig i varje moln, i mitt hjärta jag känner din kärlek, den värmer mig som solens sommar värme

[du är pulsen
i min kropp
du är styrkan
i mina hjärtslag]

..och när jag andas så är det ditt namn jag hemlighetsfullt viskar, i varje andetag är du en del av min vardag

och jag andas ditt namn
dag som natt
du fyller mig
blott med din existens
du får mig att känna kärlek

önskar att jag kunde öppna dörren men mitt mod och dess nyckel är försvunnen

men jag vill säga, tack för du är

[så jag kan känna kärleken i min värld]







Fri vers (Fri form) av Miah Michele Wirén
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-28 20:43



Bookmark and Share


  Miah Michele Wirén
Alysse: Tack ^^
2016-03-07

  Alysse VIP
Vackert, åååååå så vackert!
som en smekning mot min kind
fyller dina ord mitt hjärta
2016-03-03

    ej medlem längre
Bultande, rytmiskt, längtande och innerligt kärleksfullt!!! Så fint!
2016-03-02

  WyS VIP
Fin!
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén