Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid av ensamhet


vad är verkligt
vad är egentligen sant
när det som hände igår
ibland känns som flera år

endast en sekund av en timme
är väl egentligen inget minne
eller en dag av ett långt år
när livet är byggt på av traumatiserade år av sår

vid varje varje centimeter och tum
skapas det ärr ofta med djupa oläkbara spår
längs själens oändliga rum och tid
bildas stora hav av endast en lidandets tår

livet kan kännas som att vara fångad i en bur
där klockan aldrig slutar att gå eller slå
även om det inuti själen är mörkt så är himlen fortfarande blå
där solens ljus skymts av en ogenomtränglig mur
finns jag fortfarande kvar där med ensamhetens oläkta sår




Bunden vers av Thekid71
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-28 21:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jätte snyggt formulerat, äkta och sant! Solstrålar ensamheten in i gemenskapen! Välkommen! Tack!
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71