Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglabarn

Ni finns i mitt hjärta på dagen
och tillsammans leker vi i mina drömmar om natten
för alltid är ni kraften men också ångesten i magen
och ni är kraften i havet som är mina tårars vatten

Ni är styrkan och mitt hjärtas eviga slag
och även en unik produkt av mitt eget blod
när vi är tillsammans blir mörkret alltid till dag
utan er skulle jag vara svag men ni ger mig kraft och mod

Ni är mina fantastiska barn och livets underbaraste gåva
för finns det alltid en plats i mitt hjärta alla dar
när vi får vara tillsammans så kan jag äntligen sova
och hålla om er hårt de få dagar som vi har

Ni är allt det goda i livet som finns
vackra änglar som sprider kraft och ljus
kärleken ni ger mig bländar min själsliga lins
ända in i evigheten så får ni alltid bo i mitt hjärtas hus

//Pappa Daniel




Bunden vers (Rim) av Thekid71
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-26 00:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
Läser och njuter av dina ord.
2016-04-26

  Änglaögon
Vackra rader.
2016-04-26

  DominiQueen
Älskade Broder Daniel vilken Pappa Du är!!! Är helt tagen av all Din varma kärlek, så fin, så äkta, jag har ju sett hur Du skiner med Dina änglar på foton, ni är underbara.
Så fint Du berättar om Din PappaKärlek, tänk om fler barn fick uppleva detta?! Vilken underbar värld det skulle bli, med älskade barn.

Tack att DU bidrar till en vackrare värld. Tack att Du älskar Daniel, och sår in Kärlek i nästa generation. Tack att Du inspirerar fler föräldrar med Dina föredömliga ord.

LoveBlessings
DominiQue
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71