Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explosiva kroppar med svett som droppar


dina sexiga läppar formar sig runt min kropp
dina bländande svettdroppar får oss att slingra
oss runt varandra som i ett bad av välsmord olja
känslan av att ha ditt styva bröst i min mun
får verkligheten att likna en dröm av extatiska färger
känslan av att ha ditt våta sköte invid mig gör mig så hård
måste få leka med den med min mun och ge dig all vård
bakifrån slickar min tunga upp all din goda saft
innan jag tränger in min hårda längtan i dig
och ger dig något som du bara drömt om och du aldrig har haft
friktionen skapar vågor av oemotståndliga känslor och skrik
kåthetens kraftfulla styrka leker sin explosiva dans
du trycker din sexiga kropp mot min kuk av titanliknande hårdhet
och tillsammans kommer sprutet från oss båda
som vi sedan smörjer in varandra med det är älskogens doft
nu när den äntligen finns vid våra kroppar nära
bevisar det kärlekens kraft och om hur det är att vara kära




Fri vers av Thekid71
Läst 331 gånger
Publicerad 2016-04-23 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71