Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då du gick din väg

Dagen du gick bort var mardrömmen som inte fick hända
jag ville bli Gud och få hela livet ditt att vända
det var svårt att acceptera att inte längre höra din röst
att inte längre bli som en pojke som förlorat sin mammas bröst
den 12/8 -16 var det tio år sedan det ringde i telefon i mitt hem
vad var det för människa som sa att du var borta...vem?¨
livet blev nu till en djup psykos och jag ville fly långt bort
hem till dig och ta din hand för sista gången och kram dig hårt
men för mig blev det allt för svårt och hårt
jag försvann långt bort från verklighetens sanning och försvann
en älskad mamma mormor,farmor som jag letade efter men jag försvann
jag hittade tillbaka till slut då jag fick se dig i min öppna kista och ta din kalla hand
och inom mig så försvann mitt hjärta i askan av kärlekens brand
jag var ändå där på din 10 års dag och vi pratade så fint och bra
och jag sa att här kommer jag också vara en dag

Jag älskar dig min kära Mamma Lillemor 58 år!

Din son Daniel och min sambo Linda




Fri vers av Thekid71
Läst 409 gånger
Publicerad 2016-07-19 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71