Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länkade själar



Nu när natten tar sig mig i sin famn
låter jag mina tårar leta sig ner från min kind
en virvlande vind av längtan sveper sig förbi
då jag håller våra minnen hårt intill en stormens vind

när mina tårar tar slut så kommer havet med sin kraft
så jag lägger mig ner och ber för er
mitt hjärta slutar nästan slå när jag åter ser det fina vi haft
för jag drömmer åter igen att jag är nära er och vi alla ler

vid min famn så finns ni nu åter snart
även om min själ känns tom och jag blöder och dör
så kanske ni min längtande röst ändå hör
jag vill endast veta att ni är trygga lekandes i glädjens fart

jag lever genom varje hjärtslag från er
jag önskar bara att ni alltid kunde vara nära mig
Vanessa, Jasmine å Romeo är viktiga namn i livet jag ser
ni får hela mitt hjärta och min själ att öppna sig

jag drömmer varje dag och natt om er
när jag vaknar önskar jag att det bara vore er jag ser
men ni finns då inte här vid mitt längtande hjärta
jag befinner mig här utan er och känner av kärlekens smärta

så mina kära fantastiska barn...
i våra länkade själars hjärtan
kommer det att för alltid att finnas
den underbaraste glädjen men och den svåraste smärtan




Bunden vers av Thekid71
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-12 02:27



Bookmark and Share


  DominiQueen
Vilken fin men hårt prövad Faderskärlek. Tröst är att de känner Din kärlek, (somnade mitt i kommentar) men jäätefintcskrivet käre vän från trötta mig.
Ljus och kärlek till er alla.
Kram
Din vän
DominiQue
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71