Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan kärlek ingen värme


ett liv utan kärlek förenar mörkrets kyla med dis
där den ensamme utan någon vid hans sida som gör han varm
frosten invid hjärtat får blodet inombords att frysa till is
om det inte finns någon som håller honom tryggt runt sin famn


men giv aldrig upp för även varma ord kan få en döende själ att tina
dock bara om den som står en väldigt nära är att lita på
så kan det också få isens onda kyla i blodet att sakta sina
och åter ge honom den efterlängtande värmen tillbaka och göra himlen blå




Bunden vers av Thekid71
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-09 06:31



Bookmark and Share


  Leo Rudolphzon
Vackert
när isen bryter
Gör de ont
Kärleken är medcinen mot smärtan

2016-04-09

  DominiQueen
TACK!! Må min is smälta...
2016-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71