Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en snara runt min hals


Jag skapade stora svarta mörka hål
i min själ och i mitt hjärta med alkohol
jag grävde mina egna tomma gravar i mitt liv
ett liv som kunde varit fantastiskt ljus
med lekande barn och ett vackert hus
men i mig fanns en olycklig själ som hellre flyr sitt liv
och försöker att sudda bort det fina han hade och tar livet med en kniv
med tårar sa jag hej då till Vanessa mitt vackra underbara barn
det skulle bli den sista gången vi sågs jag och min ängel
så jag sprang så långt bort jag bara kunde fara
för att lämna livet och hänga mig i ett träd i en snara
när tiden var inne sprang det någon förbi mig
jag tror att det var någon som tränade och hon var tjej
hon tog då fram sin mobiltelefon för att ringa
jag gick min väg eller jag försökte springa
sökte mig till ett nytt träd så att allt för en gångs skull slutar
men då var det redan för sent för det kom flera polisbilar med snutar
jag tackar idag hon som ringde polisen denna fantastiska kvinna
och att ambulans och polis att de dit kunde hinna
förlåt mitt kära barn för det som hände
det fick mig att tänka efter så att hela mitt liv vände

//Din pappa Daniel






Bunden vers av Thekid71
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-19 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71