Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


solljuset är för starkt för att se att ställa in skärpan - bilden är därefter...


Senryu 29.2.2016 (två, vilken är bättre?)

 

 

slå dig i backen

på att du slår dig då du

faller i den backen

 

 

ELLER ?

 

du kan slå dig i backen

på att du slår dig

då du faller i backen

 

 

 

2016-02-29  14:45




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-29 13:47



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tvåan är bra och slående.
2016-03-03

  Björn Nilsson VIP
Tvåan, men den har ytterligare en möjlighet: Tredje raden skulle kunna vara "då du slår runt i backen". Då blir det tre slående rader!
2016-02-29

  walborg
Det andra alternativet är perfekt!!!!!
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP