Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensens verklighet

Fönsterlampan kastade
skuggor i rummet

En känsla gnagde i sinnet

Den sena nyhetssändningens
våld och missiler
röt ut sitt budskap

Vackert klädda människor
i 16:9 HD format
pratade om en verklighet
som var så långt borta
från deras egna verklighet

Reklampaus i nyhetsflödet
veckans varor och
privatleasing, kom och köp!

Existensens verklighet

Somnade för en stund
med en tår på min kind

Hoppades att vakna till
en bättre värld

Tung yrvaken andning

Fönsterlampan kastade
sina skuggor i rummet

Kände mig frusen

Känslan gnagde i sinnet

Copyright Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-29 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP