Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför ögonlocken(där allting är svullnader)

De går som ett band runt huvudet,
ett av tvinnad hud, så tunt att nerverna där under
liksom färdas och spricker, fram i en kaskad.
De ligger någonting i de där ögonen,
som två infekterade nyckelhål.

I de ögonen ruvar en utmaning,
en som tycks undra
hur redo du är att resa in här.
Innanför ögonlocken, där allting är svullnader
och knoppar som inte riktigt svept ut sina
färger än.

”välkommen in, om du har nyckeln
se dig gärna om, känn till och med, om du törs…
om inte så vill jag att du ställer tillbaka allt på plats och går,
så jag kan blunda igen”




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-29 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text!
2016-02-29

    ej medlem längre
Starkt skildrade känslor. Gillas mycket!
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström