Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körregler för talare!

I riksdagspratarnas salong
där hölls alla talen gång på gång
inget alls hände
bara tungan vände
dags införa förbud för tomgång?






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-01 09:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Förbud mot tomgång
ger talande tystnad,
och kanske rentav
i Riksdagshuset
en tom gång.

2016-03-01

  Rise Little One
Underbart förslag till politiker!
2016-03-01

  Öknens Ros VIP
Prata går ju, men när det kommer till handling blir det en annan femma.
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt