Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg i taget


dansar till rytmen av
euforiska trummor
i mitt bröst
jag går hand i hand
med glädjen
och havet som
ligger vid mina fötter

tillsammans mot livets
oändliga horisont
där osynliga spår
i sanden
leder mig fram
mot mitt
mål

jag sprudlar av
glädje och hopp
kanske är det
bubblande champagne
under mina lekfulla
fötter som fått mig
att le
eller en dröm som försvinner
då jag öppnar mina
ögon

spegelbilden ger mig ändå
hopp om att jag
förhoppningsvis
är vaken
för den ler ju mot mig


för det står ett multiversum och
väntar utanför min dörr
om jag bara vågar
ta ett endaste första steg
går det nog bra
men...
tar jag två
så hamnar jag
hos exet

alltså i helvetet




Fri vers av Thekid71
Läst 180 gånger
Publicerad 2016-03-01 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71