Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

C

Jag har fler regler än henne
det är en av skillnaderna

vi andas till varandra genom vardagsrummet som också är sovrum
på hennes soffa med godispapper krypande över golvet
hon ger mig råd jag ignorerar för snabbt
men hon pausar
vid mina ord. säger att det här är nytt
och jag sväljer ner den gamla livrädda smaken
Jag har fler regler än henne
men inte fler rädslor
tror jag




Fri vers av Tolte
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-01 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte