Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skottdagen

Tystnaden sänker sig, rosornas doft stiger.
Snön gnistrar i samma takt som stjärnorna.
Jag undrar över svaret och frågar varför.




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-01 23:14



Bookmark and Share


  aol
Så fint frågande skaldat,
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson