Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidenhud saltad med tårar

 

Det är en sorg som smärtar
långt mycket mer än smärtan självt

då tanken
som tömmer hjärtat på blod

tar form i din mun

uttalas

och lämnar oåterkalleliga spår
hos mig




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-02 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP