Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade poet, Din poesi berör mitt hjärta

 


Där uti min slumrande kärleksgömma


så länge låst och beseglad


passade bara nyckeln


som var Din

 

*

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2016-03-06 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP