Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtans sötma


min själ och mun är tom och torr
jag befinner mig långt bort från källans kraft
jag önskar att du kall ge mig livets längtans lek tillbaka
men kommer det någonsin att ske ett möte
längtan efter min torra mun i ditt våta sköta
och att du ska bli min fuktens vackra oas
jag ger dig allt och du ska fylla mig med flera glas
av all din härliga saft
och din innersta sav och livets kraft




Bunden vers av Thekid71
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-03 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thekid71
Thekid71