Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din ängel


Har du sett din ängel än?
Hon som alltid finns i ditt hjärta, min vän.
Hon som väcker sorgen och saknaden.

Har du träffat din ängel än?
Hon som varsamt håller din hand, min vän.
Hon som vilar i evigheten.

Har du mött din ängel än?
Hon som vakar över dig, min vän.
Hon som väntar på dig i himlen.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-03 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text!
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP