Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom min älskling, kom till mig

 

Bland mjuka kuddar

och diverse små älskade saker

möttes de i hans säng

den allra skönaste av alla

 

Det var stunder av värme

och närmaste närhet

balsam för hennes själ

och kroppens stora längtan

efter hans beröring

och kärlek

 

Vilsamt låg hon 

på hans arm och i hans famn

hud mot hud

för det var skönast 

att vara naken tillsammans

så kropparna formade sig

precis perfekt efter varandra 

varma och härliga

 

Kramarna var många

kyssarna likaså

skratten och glädjen

fyllde nätterna igenom

hans händer

hennes händer

deras munnar och tungor

läppar och underbara liv

hårda stora mjuka varma trånga våta

sökte varandra

hungrigt utforskande

njutningsfullt lekande

skapande ljuvlig kärlekspoesi

så som bara poeter kan

 

Drömmar och tankar

delades omfamnande

hudnära ord blev handling

längtan stegrades 

så hett och vilt

galet och vansinnigt

hennes hjärta i hans händer

då känslor flödade

åt alla håll och kanter

 

 

 

"Varje gång saknade hon honom

långt redan innan hon lämnat

hans famn"

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-03 21:17



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
"skapande ljuvlig kärlekspoesi
så som bara poeter kan"


bästa meningarna ever!!! hehe ;)
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP