Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En viskande röst i natten

 

Det var en vuxensaga...

utan krussiduller eller omsvep
naket blottat
smeksamt viskande

Där slutet oftast var så enkelt
och förutsägbart

Det blev en lek med ord
som alltid berörde
utan att någonsin få röra

Men som ändå ibland...

fick den svindlande tanken
att bli till verklighet

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-04 01:18



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Jag njuter!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP