Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grått, grått var är färgen

Asfalten är svart, himlen är grå
bilen är grå, fast ljusgrå
träden är gråa, husen är gråa
jag är gråhårig

kan färga håret
men hur färgar man resten
eller är det bara att invänta
våren, sommaren.

Färgglatt var livet





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-04 07:49



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Med solen och ljuset kommer färgerna i naturen...
Snart..... Snart...

Silver i håret hör visdomen till (förhoppningsvis) :)
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson